Ovocné pyré s čokoládou
Ranní start nemůže mít chutnější podobu než miska s ovocným pyré. Vitamíny z ovoce a energie z čokolády tvoří dokonalou snídani. Výhodou podobných ovocných pyré je jejich variabilita, rozmixujte zkrátka to ovoce, které je zrovna sezónní, nebo které máte doma. A zdobit můžete nejen oříšky či čerstvým ovocem, ale výborná je i jemná nastrouhaná hořká čokoláda Figaro.
Postup
Jablko a hrušku oloupejte nakrájejte na menší kousky.
Pomeranče rozřízněte napůl a vymačkejte z nich šťávu. Tu nalijte do vyšší nádoby, přidejte nakrájené jablko s hruškou, oloupaný banán, vypeckované švestky či blumy a čerstvý zázvor. Vše společně rozmixujte tyčovým mixérem.
Směs přelijte do misky a ozdobte ji mandlovými plátky, čerstvým ovocem a nastrouhanou hořkou čokoládou Figaro.
Ingredience pro 1
Banán | 1 ks | |
---|---|---|
Pomeranče na šťávu | 2 ks | |
Blumy nebo švestky | 2 ks | |
Jablko | 1 ks | |
Hruška | 1 ks | |
Mandlové plátky | ||
Figaro čokoláda na vaření | 2 lžíce (nastoruhaná) | |
Čerstvě nastoruhaný zázvor | 1 lžička |