Hovězí burger s kozím sýrem
Doba přípravy30 minut
Náročnostsnadná
Nejprve si umeleme hovězí maso. Do masa nemusíme přidávat žádné koření, pouze jej s pomocí fólie vytvarujeme.
Maso podle chuti ogrilujeme. Současně si připravíme několik plátků kozího sýra a čerstvý salát.
Housku rozkrojíme na dvě poloviny. Spodní polovinu potřeme bylinkovým máslem, přidáme plátek salátu a plátek masa se sýrem.
Nakonec burger zakapeme medem, přiklopíme horní polovinou housky a podáváme.
Video
Ingredience pro 10 porcí
Hovězí maso | 1 000 g | |
---|---|---|
Kozí sýr | 400 g | |
Houska na hamburgery | 10 ks | |
Bylinkové máslo | 200 g | |
Hlávkový či ledový salát | 1 ks | |
Extra panenský olivový olej | | |
Med | |