Dresink Tisíc ostrovů

Doba přípravy15 minut
Náročnostsnadná
Dresink Tisíc ostrovů

Výrobní postup:

Příprava dresinku (cca 10 minut)
Petržel omyjeme a ze stonků otrháme lístky, které nakrájíme najemno. Feferonky podélně rozkrojíme, špičkou nože vyjmeme semínka a nakrájíme na kostičky. Do nádoby vložíme majonézu, kečup, sůl, limetkovou šťávu a metličkou vše rozmícháme. Dle potřeby upravíme konzistenci mlékem.  Do dresinku přidáme nakrájené feferonky a petržel. Dresink ochutnáme s kouskem zeleniny a případně ho dochutíme.

Ingredience pro 10 porcí

Hellmann´s tatarská omáčka, majonéza 420 ml 450 g
Mléko trvanlivé 1,5 % 150 g
Kečup ARO 150 g
Sůl kamenná 5 g
Petržel listová 60 g
Feferonky čerstvé 20 g
Tabasco červené 10 g
Limetky (na šťávu) 50 g