Caesar dresink

Doba přípravy15 minut
Náročnostsnadná
Caesar dresink

Výrobní postup:

Příprava dresinku (cca 10 minut)
Připravíme si oloupaný česnek a nastrouhaný  parmazán. Do vyšší  nádoby nalijeme část olivového oleje, přidáme  majonézu, worchesterovou omáčku, ančovičky, dijonskou hořčici, nastrouhaný parmazán a plátky česneku. Vše důkladně rozmixujeme ponorným mixérem do hladké konzistence. Následně, za stálého míchání, přidáváme postupně zbývající část olivového oleje. Hotový dresink dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. Konzistence dresinku je hustě tekoucí.

Ingredience pro 10 porcí

Extra panenský olivový olej 320 g
Hellmann´s tatarská omáčka, majonéza 420 ml 240 g
Ančovičky sterilované 80 g
Hořčice dijonská, francouzská 64 g
Parmazán 80 g
Česnek čerstvý, český 40 g
Pepř černý celý 1 g
Sůl kamenná 3 g
Worchesterová omáčka 8 g