Caesar dresink
Doba přípravy15 minut
Náročnostsnadná
Výrobní postup:
Příprava dresinku (cca 10 minut)
Připravíme si oloupaný česnek a nastrouhaný parmazán. Do vyšší nádoby nalijeme část olivového oleje, přidáme majonézu, worchesterovou omáčku, ančovičky, dijonskou hořčici, nastrouhaný parmazán a plátky česneku. Vše důkladně rozmixujeme ponorným mixérem do hladké konzistence. Následně, za stálého míchání, přidáváme postupně zbývající část olivového oleje. Hotový dresink dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. Konzistence dresinku je hustě tekoucí.
Ingredience pro 10 porcí
Extra panenský olivový olej | 320 g | |
---|---|---|
Hellmann´s tatarská omáčka, majonéza 420 ml | 240 g | |
Ančovičky sterilované | 80 g | |
Hořčice dijonská, francouzská | 64 g | |
Parmazán | 80 g | |
Česnek čerstvý, český | 40 g | |
Pepř černý celý | 1 g | |
Sůl kamenná | 3 g | |
Worchesterová omáčka | 8 g |